Președintele Iohannis: Atmosfera se schimbă, foarte multă lume dorește să se vaccineze – Focus Prima TV

Președintele Iohannis: Atmosfera se schimbă, foarte multă lume dorește să se vaccineze

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo, că românii au început să își schimbe atitudinea și tot mai mulți cetățeni doresc să se vaccineze împotriva Covid-19.

”Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă şi foarte multă lume doreşte să se vaccineze, este o schimbare pe care o salut în mod explicit, o schimbare de atitudine şi în săptămânile şi lunile următoare, cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia efectiv de serviciul de vaccinare. Aici, la acest centru vor putea să fie vaccinate până la 3 poate chiar 4 mii de persoane pe zi” – a declarat Iohannis.

Șeful statului a făcut aceste declarații după ce a vizitat centrele de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo. Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a aprobat, în şedinţa extraordinară de luni, schimbarea destinaţiei a 12 spaţii în centre de vaccinare împotriva COVID-19, potrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei.

Total
0
Shares
Total
0
Share