Preşedintele Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor e tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând! – Focus Prima TV

Preşedintele Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor e tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând!

Prezentăm integral mesajul preşedintelui Klaus Iohannis:

”Dragi români,

Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viaţa noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent.

Vă mulţumesc pentru responsabilitatea de care aţi dat dovadă şi pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus şi de a-i proteja pe semenii noştri. Din păcate, prea mulţi oameni au pierdut lupta cu boala şi gândurile mele se îndreaptă acum şi către familiile îndoliate.

Un mesaj special de apreciere şi recunoştinţă transmit medicilor şi personalului medical, care au muncit până la epuizare şi continuă să o facă pentru a salva vieţi.

Privim spre Noul An cu multă speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!

Vă doresc tuturor multă sănătate şi un An Nou fericit! La mulţi ani!”

Total
0
Shares
Total
0
Share