Prima lecție de schi cu Prima TV și Winter Tour – Focus Prima TV

Prima lecție de schi cu Prima TV și Winter Tour

Ne dorim să nu fim doar primii care vă dau informația ci și primii care dau startul la distracție. Începând de astăzi, timp de 8 weekend-uri, PRIMA TV își invită telespectatorii la lecții gratuite de schi. O campanie care să însemne pentru oameni o gură de aer proaspăt, evadare și distracție- totul cu respectarea normelor sanitare. Ne distrăm, învățăm și rămânem sănătoși…cu PrimaTV

După aproape un an în care am petrecut majoritatea timpului în casă, cu siguranță celor mai mulți dintre noi le lipsește… sentimentul de libertate. Ne este dor de concedii fie chiar și de un weekend departe de aglomerația orașului, de aer curat, de natură. Dacă și tu simți asta, PrimaTV îți propune să evadezi și te provoacă la Prima lecție gratuită de…schi. Cei mai buni instructori se vor afla pe cele mai cunoscute pârtii
din țară, gata să te învețe cum să-ți menții echilibrul pe schiuri și să devii un adevărat maestru al coborârilor pe pârtie. Câștigi experiență dar și o porție zdravănă de sănătate! Credem mai ales în talentele nedescoperite, și chiar dacă nu vei fi primul la schi, garantăm că, alături de noi, vei fi primul la distracție. Credem, de asemenea, și în responsabilitate, iar toate normele sanitare vor fi respectate. Oricum, dacă ești începător, ceilalți vor păstra cu siguranță distanța, iar singurul contact apropiat ar putea fi doar cel…cu zăpada. Ne găsești pe pârtii, în fiecare weekend, până pe 8 martie, iar la fiecare ediție vor fi 4 sesiuni de ski.

Astăzi vom fi la Azuga, tot acolo ne găsești și săptămâna viitoare, iar în ultima săptămână din ianuarie pe pârtia din Rarău.

Și pentru ca distracția să nu fie întreruptă de evenimente nefericite, îți recomandăm să respecți toate normele de siguranță. Nu uita masca de protecție, cei doi metri de distanță și pune în bagaj, pe lângă schiuri, și dezinfectantul. Și nu în ultimul rând, grăbește-te. Locurile sunt limitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share