Prima reacție a Loredanei după ce a fost luată cu ambulanța și s-a speculat că e infectată cu coronavirus - Focus Prima TV

Prima reacție a Loredanei după ce a fost luată cu ambulanța și s-a speculat că e infectată cu coronavirus

Loredana Groza și-a îngrijorat zilele trecute fanii după ce postat o imagine cu ea aflându-se în ambulanță. Jurata de la X Factor a postat pe conturile de socializare un selfie acompaniat de textul: „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră! Vă iubesc și vă sunt recunoscătoare!”.

Ulterior, mai multe publicații au anunțat că, potrivit surselor pe care le au, Loredana Groza ar fi fost internată la Spitalul Matei Balș din București, din cauza faptului că ar fi infectată cu coronavirus.

Artista a postat acum pe conturile ei de socializare un mesaj prin care le mulțumește fanilor pentru susținere, explicând și motivul pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum!
Be safe!
All my love to y’all! Loredana”, a scris vedeta în descrierea postării.

Total
0
Shares
Total
0
Share