Prima TV împarte bucurie - Focus Prima TV

Prima TV împarte bucurie

Prima TV continuă să împară bucurie! Astăzi mergem printre câțiva copii speciali – la Asociația Conil. Un ONG care încearcă de mai bine de zece ani să ofere o viață mai bună copiilor cu autism sau cu sindrom down. Și reușește! Doar că, uneori, chiar și cei care împart bucurie mai au nevoie de ajutor. Iar colega noastră, Gabriela Marin, a fost spiridușul moșului.

Copiii cu probleme din spectrul autist sunt inteligenți și iubitori. Asociația Conil derulează proiecte și programe prin care ajută copiii cu nevoi speciale să se integreze. Colega noastră Gabriela Marin, pe care o puteți vedea la Cronica Cârcotașilor și la emisiunea Hai cu fetele a fost voluntar pentru câteva ore și a împărțit bucurie celor mici
Cu atâta veselie, timpul s-a scurs rapid.

Gabriela i-a ajutat pe cei mici să coloreze o icoană

Pentru că au pictat frumos, copiii au fost răsplătiți de Gabi cu jucării.

La Asociația Conil, aceste activități creative și sesiunile de terapie și tratament sub formă de ateliere, care îi ajută enorm pe cei mici, sunt la ordinea zilei.

Dacă și tu vrei să împarți bucurie, poti dona în conturile Asociației Conil afișate pe ecran. Companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe profit al anului 2021 până pe 31 decembrie. Mai multe informații pe www.conil.ro.

Total
0
Shares
Total
0
Share