Prima TV și Winter Tour au dat startul distracției. “Prima lecție de schi” cu Prima TV a adunat pe pârtie mulți turiști dornici să învețe sporturile de iarnă. – Focus Prima TV

Prima TV și Winter Tour au dat startul distracției. “Prima lecție de schi” cu Prima TV a adunat pe pârtie mulți turiști dornici să învețe sporturile de iarnă.

Am dat startul campaniei “Prima lecție de ski” oferită de Prima TV! Turiștii ne-au găsit pe pârtia din Azuga, unde au învățat să schieze de la cei mai buni instuctotri și au participat la toate jocurile organizate special pentru ei. Timp de 8 weekend-uri, PRIMA TV își invită telespectatorii la lecții gratuite de ski, care au loc pe cele mai mari pârtii din țară. O campanie pentru și despre oameni. Ne distrăm, învățăm și rămânem sănătoși…cu PrimaTV .

Așa au fost întâmpinați turistii pe pârtia Azuga. Dj-ii s-au asigurat că voia-bună și distracția sunt asigurate, iar cei mai buni instructori au fost gata să îi învețe pe cursanți cum să-și mențină echilibrul pe schiuri.

Cine nu a apucat să se înscrie pe site prima lecție de ski gratuită oferită de Prima tv, a făcut-o direct pe pârtie.

Cursanții nu au avut parte doar de lecții de ski, ci au putut să participe și la diverse concursuri.

Dacă sunteți interesați de o lecție de ski gratuită, ne găsiți pe pârtii, în fiecare weekend, până pe 8 martie, iar la fiecare ediție vor fi 4 sesiuni de ski.

Program Winter Tour:

23 ianuarie: Azuga

30 ianuarie: Azuga

6 februarie: Vatra Dornei

13 februarie: Buscat

20 februarie: Parâng

27 februarie: Cavnic

6 martie: Pârtia Borlova Muntele Mic.

Total
0
Shares
Total
0
Share