Primăria Capitalei deschide 5 centre unde părinții pot să își lase copiii sub 12 ani pe perioada vacanței. Care sunt condițiile - Focus Prima TV

Primăria Capitalei deschide 5 centre unde părinții pot să își lase copiii sub 12 ani pe perioada vacanței. Care sunt condițiile

Pressalert

Părinții din București care nu pot sta acasă cu copiii mai mici de 12 ani în vacanța prelungită de primăvară îi pot lăsa în mai multe centre de supraveghere pe care le organizaează Primăria Capitalei, a anunțat joi primarul Nicușor Dan. În București vor funcționa cinci astfel de centre, unde pot fi supravegheați 1.200 de copii.

„Primăria Capitalei vine cu soluții pentru părinții bucureșteni cu copii sub 12 ani, care au dificultăți în a găsi supraveghere pentru copiii lor în luna de vacanță care urmează. Am discutat despre acest lucru cu Violeta Alexandru, deputată de București, cu Liliana Fedorca, directoarea executivă a Direcției de Cultură, Învățământ și Turism din primărie și cu Diana Mardarovici, consilieră generală în CGMB.

Timp de două săptămâni, între 12 și 23 aprilie 2021 (perioadă de vacanță suplimentară față de vacanța școlară inițială), primăria va pune la dispoziție 5 locații, unde vor putea fi supravegheați în total circa 1.200 de copii.

Total
0
Shares
Total
0
Share