Primăria Sectorului 1 anunţă că va avea propria staţie de sortare a deşeurilor / Unitatea va fi construită pe un teren de 40.000 mp / Până la realizarea ei, activitatea va fi delegată pentru 3 ani - Focus Prima TV

Primăria Sectorului 1 anunţă că va avea propria staţie de sortare a deşeurilor / Unitatea va fi construită pe un teren de 40.000 mp / Până la realizarea ei, activitatea va fi delegată pentru 3 ani

Profit.ro

Primăria Sectorului 1 anunţă, joi seară, că va avea propria staţie de sortare a deşeurilor, decizia fiind luată în urma scandalului din ultima perioadă legat de colectarea deşeurilor. Unitatea va fi construită pe un teren de 40.000 mp, dar, până la realizarea ei, activitatea va fi delegată pentru 3 ani.

”Sectorul 1 va fi prima unitate administrativ-teritorială din România care va avea propria staţie de sortare a deşeurilor. Întreaga infrastructură necesară pentru desfăşurarea activităţii de sortare a deşeurilor municipale care provin de pe raza Sectorului 1 va fi construită pe un teren de 40.000 mp. Până la realizarea propriei staţii de sortare, această activitate va fi delegată pe o perioadă de 3 ani.

Consiliul Local al Sectorului 1 a votat joi, 24 iunie 2021, proiectul de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri privind activitatea de sortare a deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare în staţii de sortare din cadrul serviciului public de salubrizare organizat la nivelul Sectorului 1”, a transmis, joi seară Primăria Sectorului 1.

Total
261
Shares
Total
261
Share