Primarul bagă pe țeavă promisiuni – Focus Prima TV

Primarul bagă pe țeavă promisiuni

A venit apa caldă? Da, dar e rece! Oricât ar părea de hilară această expersie, pentru cei mai mulți dintre bucureșteni, ea va mai rămâne mult timp de acum înainte o dramă. Primarul general al Capitalei, cel care ar trebui să vină cu soluții concrete, promite că va repara 5 tronsoane de distributie a apei calde până vine iarna. Doar că…nu are bani. Mai mult, chiar dacă primeste fondurile de la Guvern, va plăti datoriile
pe care spune că le-a găsit la bugetul municipalității.

Nicușor Dan promite că locuitorii din 5 cartiere ale Capitalei vor scăpa de coșmarul apei calde, care de câțiva ani este…. rece.

Valoarea totală pentru reabilitarea celor 5 segmente ale rețelei de distribuție este de 300 de milioane de lei. Banii ar urma să vină de la bugetul municipalității. Sumele sunt însă doar la nivelul de cifre pe hârtie pentru că , de fapt, banii Capitalei vor acoperi datorii. Nicusor Dan are insă o solutie de …avarie.

Există, însă, și certitudini în acest moment- lipsa apei calde și a căldurii în multe zone din Capitală. Iar bucurestenii au ținut să îi reamintească Primarului General că s-au săturat de frig și apă rece.

Nicușor Dan spune că nu se simte deloc vinovat pentru această situație. De vină sunt foștii edili cărora le-au trecut mandatele fără să rezolve problemele, spunea acesta.

Total
0
Shares
Total
0
Share