PRIMARUL CAPITALEI, NICUȘOR DAN, VINE ÎN STUDIOUL INSIDER POLITIC - Focus Prima TV

PRIMARUL CAPITALEI, NICUȘOR DAN, VINE ÎN STUDIOUL INSIDER POLITIC

Un oraș cu milioane de locuitori și multe probleme. Capitala României suferă, în 2022, de lipsa apei, de infrastructura supraaglomerată, de lipsa spațiilor verzi. Primăria Capitalei e o problemă cu foarte multe necunoscute. Nici măcar primarul matematician nu a găsit încă rezolvarea-minune. Iar timpul trece. Nicușor Dan se apropie de jumătate mandatului.  Unii bucureșteni îl contestă. Cer apă caldă, curățenie și standarde europene.  Alții apreciază stoparea risipei și lucrurile făcute pas cu pas, deși acest slogan a ruginit ca o țeavă de agent termic.

Dincolo de realitatea citadină, coabităm cu realitatea politică. Așadar, ce poate să facă un primar fără un partid în spate, fără o majoritate clară în Consiliul General și fără suport de la guvern? Cu ce realizări mărețe se poate lăuda? Care sunt marile restanțe? Ce va lăsa în urmă? Răspunde primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, duminică, 19 iunie de la 11.00, la  “Insider Politic”, emisiunemoderată de jurnalistul Sebastian Zachmannsi difuzată de Prima TV.

Ne putețiurmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

Total
0
Shares
Total
0
Share