Primarul care s-a filmat în timp ce și-a plătit dările la stat – Focus Prima TV

Primarul care s-a filmat în timp ce și-a plătit dările la stat

Mii de oameni s-au înghesuit încă din primele zile ale anului să-şi plătească taxele şi impozitele. Stau ore întregi la cozi, în frig…asta în condiţiile în care ar fi mult mai comod să plătească online! În Piteşti primarul le-a explicat pas cu pas oamenilor, cum în două minute, în faţa calculatorului îşi pot plăti dările către stat.

Nemulțumit de statisticile care arată că de la începutul anului și până acum s-au făcut doar 48 de plăti online, în timp de zilnic se fac 1200 de plați la ghișeu, primarul din Pitești s-a filmat în timp ce își plătește dările ,în sistem online, pentru ca cetățenii să îi urmeze exemplul. Astfel că timpul prea mare petrecut la cozile de la ghișeu, dar și aglomerația să fie evitate. În fiecare zi sunt cozi de sute de oameni care așteaptă să plătească dările către stat.

Mii de oameni au plătit până acum, de la începutul anului, taxe și impozite la ghișeele Primăriei Pitești. Acest aflux este binevenit pentru bugetul localității, însă contravine normelor în pandemie. Există, însă, și excepții. Primul lucru pe care l-a făcut un piteștean in noul an a fost să-și plătească online taxele, la ora 00.06, de Revelion.

Total
0
Shares
Total
0
Share