Primele fotografii cu Andreea Bălan și presupusul ei nou iubit. Unde au fost surprinși cei doi - Focus Prima TV

Primele fotografii cu Andreea Bălan și presupusul ei nou iubit. Unde au fost surprinși cei doi

După despărțirea de George Burcea, de la începutul anului 2020, și divorțul lor intens mediatizat, Andreea Bălan a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă și să împărtășească publicului detalii despre cariera ei muzicală și proiectele din televiziune în care este implicată.

La câteva luni de la anunțarea despărțirii, atât Andreea Bălan cât și George Burcea au început alte relații, artista formând un cuplu cu Tiberiu Argint (relație care s-a destrămat între timp), iar actorul având-o alături pe Viviana Sposub, alături de care formează și în prezent un cuplu, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

În toamna anului 2021, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit. Recent, cântăreața a fost surprinsă în compania unui bărbat. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi CANCAN.RO în zona de Nord a Capitalei. Artista și presupusul ei partener au fost într-un restaurant, iar atunci când au ieșit s-au ținut de mână. Vezi imaginile cu Andreea Bălan și presupul ei partener AICI

Până acum, Andreea Bălan nu a confirmat că ar fi într-o relație cu acel bărbat, însă după apariția acestor fotografii, cântăreața a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj, însă referitor la show-ul America Express, în cadrul căruia va face echipă cu Andreea Antonescu. 

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share