Primele imagini din unitatea mobilă de la “Marius Nasta”, unde a fost alertă de incendiu. Posibila explicație pentru degajarea de fum – Focus Prima TV

Primele imagini din unitatea mobilă de la “Marius Nasta”, unde a fost alertă de incendiu. Posibila explicație pentru degajarea de fum

Digi24

Cele cinci unități de terapie mobilă, cumpărate la începutul anului trecut, sunt verificate de specialiști, în urma incidentului de la Institutul “Marius Nasta” din București. În unitatea mobilă referitor la care duminică a fost alertă de incendiu, toate lucrurile sunt la loc și nu sunt urme de fum, potrivit imaginilor filmate, marți, în exclusivitate de Digi24.

Camera este dotată cu opt senzori de fum care, în momentul când a fost reclamat incidentul, nu au detectat fum și nu au pornit alarma. Atunci, în interiorul unității mobile erau cinci asistenți care acordau îngrijiri medicale. Ei au fost alertați de o persoană din exterior care a intrat și le-a spus că sunt în pericol și că cel mai probabil este vorba despre un incendiu.

Persoana respectivă a văzut fum când trecea prin apropierea unității mobile și a sunat la 112.

Atunci s-a luat decizia evacuării celor șapte pacienți din unitatea mobilă. La fiecare 30 de secunde, câte un pacient a fost evacuat. Reprezentanții spitalului spun că personalul este instruit pentru a face astfel de evacuări.

Total
0
Shares
Total
0
Share