Primul Crăciun fără țipete și scandal - Focus Prima TV

Primul Crăciun fără țipete și scandal

După mulți ani în care au fost batjocorite, bătute și umilite, victimele violenței domestice își petrec Crăciunul…în liniște. În noua lor casă sau într-un centru de protecție. Și-au luat inima în dinți și au scăpat de calvarul în care trăiau. Încearcă acum să uite clipele grele și să o ia de la zero. O nouă viață, un nou început. Au renăscut după o perioadă în care nimeni nu a știut să le iubească și să le aprecieze.

Ana Maria este una dintre femeile care a fost bătută și umilită de soț. Ani la rând a crezut că nimeni nu o poate ajuta. Până într-o zi când a văzut un mesaj în autobuz scria -Nu ești singură-. A sunat la numărul afișat și a realizat că există oameni care o pot scăpa de soțul ei care îi era călău.

Crăciunul nu era motiv de bucurie pentru Ana Maria.

Acum însă Ana stă singură. A fost o perioadă la centru, iar apoi s-a angajat și a reușit să se mute cu chirie într-o
garsonieră. E fericită și spune că trăiește cea mai bună perioadă din viața e

Și Maria a trecut prin același calvar.

Fata ei care acum are 14 a făcut-o să realizeze că nu merită să fie bătută și umilită.

Acum se află într-un centru de protecție a victimelor. Trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, dar își aduce aminte cu groază de modul în care și-a petrecut anul trecut sărbătorile

Victimele violenței domestice care au nevoie de ajutor pot suna la numărul unic de urgență-0800 500 333. Peste patru mii de femei au sunat în ultimele zece luni la acest număr.

Total
0
Shares
Total
0
Share