Primul hotel pentru plante din România - Focus Prima TV

Primul hotel pentru plante din România

Un ieșean este proprietarul singurului hotel pentru plante din România. Clienții săi sunt iubitorii de plante care i le lasă în grijă atunci când pleacă în vacanțe. Pe lângă hotel, tânărul a aranjat și o mini-grădină botanică în apartamentul pe care-l deține.

Bogdan Harabagiu și-a descoperit pasiunea pentru florile în ghiveci și nu numai în timpul călătoriilor pe care le-a făcut dea lungul timpului. Pentru Bogdan, suveniruri din țările pe care le-a vizitat, nu erau hainele, magneții sau cadourile de orice fel, ci câte o plăntuță, cum le spune el, pentru care își făcea bucuros loc în bagaje

Pentru Bogdan afacere înseamnă atât grădina botanică pe care a creat-o în apartamentul său, de 55 de metri pătrați, cât și hotelul pentru plante, pe care l-a deschis pentru cei care vor ca florile lor să fie îngrijite cum trebuie cât timp sunt în vacanță. Sau pe timp de iarnă.

Într-o astfel de afacere este nevoie de pasiune, de bani și de implicare zi de zi, dar și de angajați care să iubească plantele și să le îngrijească cu plăcere. Bogdan a reușit să împletească toate aceste lucruri.

Total
0
Shares
Total
0
Share