Prințul Paul, condamnat definitiv în dosarul Ferma Băneasa și dat în urmărire de Poliție, a lăsat în urmă o vilă monument istoric – Focus Prima TV

Prințul Paul, condamnat definitiv în dosarul Ferma Băneasa și dat în urmărire de Poliție, a lăsat în urmă o vilă monument istoric

Prințul Paul Philippe al României, condamnat definitiv la trei ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa și a 47 de hectare din pădurea Snagov, dat în urmărire de Poliție după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru executarea pedepsei, are locuința, alături de soția sa, Lia a României, într-o vilă monument istoric din centrul Capitalei, aproape de Bulevardul Dacia, achiziționată în leasing financiar în urmă cu 5 ani prin intermediul unei firme controlate de cei doi soți.

Între timp, firma a intrat în faliment și a fost radiată, după ce nu a mai plătit ratele. Firma, Topaz Investment SRL, a fost înființată în 2006 de doi britanici și avea profil imobiliar.

În 2008, aceșia i-au cesionat 100% părțile sociale prințului Paul. În 2013, în firmă a intrat și Lia a României, cu 9% din capital, conform termene.ro. Firma își avea încă din 2008 sediul în vila în care, ulterior, și-au stabilit domiciliul cei doi soți și unde britanicii au menținut sediile sociale ale mai multe societăți pe care le dețineau.

Total
0
Shares
Total
0
Share