Prizonieri în trenul groazei - Focus Prima TV

Prizonieri în trenul groazei

Călătorie de coșmar pentru mai mulți maramureșeni plecați în vacanță la mare. Oamenii au vrut să meargă pe litoral cu trenul. Numai că, la scurt timp de la plecarea din Baia Mare, s-a dezlanțuit iadul: drumul a durat 18 ore, iar temperatura din vagoane a fost de aproape 60 de grade Celsius. Nimeni nu le-a oferit nici măcar o sticlă cu apă.

Oamenii au plecat de la Baia Mare ieri și trebuiau să ajungă la Mangalia astăzi la ora 11. Nici nu au pornit, însă, bine că s-a defectat locomotiva. O oră au așteptat ca CFR să o schimbe. Totul într-un vagon în care temperatura ajunsese la aproape 50 de grade celsius. Pe drum, lucrurile s-au înrăutățit.

În vagoane, geamurile nu se putea deschide. Așa că oamenii au fost nevoiți să se descurce cum pot. Nici scuze și nici măcar o sticlă de apă nu au primit de la CFR. Au ajuns în Mangalia, obosiți, nervosi. Abia se mai țineau pe picioare.

În tot acest timp nici reprezentanții CFR și nici ministrul transporturilor nu au putut fi contactați. Oamenii se gândesc acum cu groază la drumul de întoarcere, care ar putea fi făcut în aceleași condiții de coșmar.

Total
0
Shares
Total
0
Share