Procuror: Femeia care a provocat accidentul din București în care au murit două fetițe, lăsată să plece după audieri. Era bătută și în șoc – Focus Prima TV

Procuror: Femeia care a provocat accidentul din București în care au murit două fetițe, lăsată să plece după audieri. Era bătută și în șoc

Femeia care a provocat accidentul rutier din Sectorul 2, după ce a pierdut controlul volanului și a accidentat mortal două fetițe de 6 și 14 ani, a fost lăsată să plece, după audieri. Anchetatorii au considerat că nu este oportun să fie luată vreo măsură preventivă împotriva ei, pentru că era rănită, după ce a fost lovită de către martori ai accidentului, a declarat duminică, pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Nițescu.

Ea a spus că femeia a fost audiată și s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar nu sunt indicii că ar fi fost băută.

  • “Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la față. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri”, a afirmat procurorul Rodica Nițescu.

Potrivit acesteia, femeia, care a mers singură la audieri după ce a primit îngrijiri medicale la spital, nu le-a putut explica anchetatorilor ce anume s-a întâmplat de a pierdut controlul volanului. Ea ar urma să fie reaudiată cel târziu luni, a adăugat procurorul.

Total
0
Shares
Total
0
Share