Procurorii au descins în cimitir - Focus Prima TV

Procurorii au descins în cimitir

Scandalul celor două morți suspecte din Spitalul de Urgență Galați este departe de a se termina. Trupul neînsuflețit al unei tinere de 21 de ani, dar și cel al unui bărbat de 46 de ani, au fost deshumate la câteva săptămâni de la înmormântare. Procurorii au fost cei care au solicitat neobișnuita procedură. Anchetează două ucideri din culpă. Familiile celor decedați susțin că de vină pentru moartea celor dragi ar fi medicii care i-au tratat.

Încă de dimineață, cimitirul în care a fost înmormântată Mihaela s-a umplut de angajați de la medicină legală. Familia acuză medicii de la spitalul județean din Galați de malpraxis. Iar procurorii au găsit argumetele suficient de credibile. Așa că au cerut și obținut avizul DPS pentru deshumare.

O nouă autopsie va fi efectuată și în cazul unui bărbat de 46 de ani decedat în condiții suspecte la începutul lunii
noiembrie. Familia lui Florin Chirilă acuză aceeași doctori gălățeni că prin acțiunile lor ar fi dus la moartea pacientului. Plimbat între spitale, ținut ore în șir în așteptarea rezultatului unui test covid, bărbatul a s-a stins în urma unei pneumonii galopante.

Total
0
Shares
Total
0
Share