Profesoara din Vâlcea care și-a abandonat bebelușul de 5 zile într-o scară de bloc născuse în mașină, de frica soțului – Focus Prima TV

Profesoara din Vâlcea care și-a abandonat bebelușul de 5 zile într-o scară de bloc născuse în mașină, de frica soțului

Detalii șocante ies la lumină în cazul bebelușului abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea săptămâna trecută. După ce cazul a fost făcut public, cuprinsă de remușcări, mama s-a prezentat la poliție și și-a spus povestea.

Femeia care și-a abandonat bebelușul de 5 zile în scara de bloc din cartierul Ostroveni are 35 de ani și a fost profesoară la un liceu din localitate. Mai are acasă doi copii minori și se pare că soțul ei, care ar fi violent, nici nu voia să audă de al treilea copil.

De frica soțului, atunci când a venit momentul, femeia s-a dus și a născut singură în mașina familiei, după care a rămas acolo cinci zile, ca să-și dea seama ce poate să facă cu bebelușul, relatează adevarul.ro.

Într-un final, a decis să lase fetița într-o scară de bloc, unde a fost găsită de o locatară și dusă la maternitate. Femeia s-a dus la poliție după câteva zile, iar ulterior a fost internată în spital, medicii confirmând că suferă de depresie postnatală.

Total
0
Shares
Total
0
Share