Profesor acuzat de hărțuire sexuală – Focus Prima TV

Profesor acuzat de hărțuire sexuală

Caz revoltător într-un liceu din Piatra Neamț! După ce i-a făcut avansuri, un profesor i-a cerut elevei sale să îi trimită poze nud! Văzând că tânăra nu i se supune, a început ulterior să aibă un limbaj agresiv! Eleva a mers cu mesajele compromițătoare la conducerea liceului, însă s-a lovit de o ușă închisă!

Tânăra are 21 de ani și este elevă la seral la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamț. Eleva spune că profesorul a abordat-o pe Facebook și i-a cerut să se întâlnească, însă fata l-a refuzat. A vrut să îi cumpere un buchet de flori, însă dascălul s-a lovit de un alt refuz. Din acel moment…au început mesajele prin care îi cerea poze indecente.

Mai mult, profesorul a încercat să o ademenească pe elevă sugerându-i că dacă i-ar trimite poze indecente ar fi…chiar recompensată.

Evitând să răspundă avansurilor, eleva a încercat să ignore propunerile indecente pe care profesorul i le făcea. De aici a început și scandalul. Limbajul cadrului didactic nu poate fi redat. Acesta a pus atitudinea din urmă cu o seară pe seama alcoolului.

Bărbatul care…cu greu poate să fie numit dascăl…îţi găseşte şi scuze pentru comportamentul indecent: faptul că…era în afara orelor de curs.

Eleva și-a avertizat profesorul că îl va reclama, însă dascălul nu doar că a ignorat…

Tânăra însă a mers cu toate mesajele la directorul şcolii. Nu însă şi la poliţie!

Total
0
Shares
Total
0
Share