Profesorul care i-a cerut unei eleve poze nud a demisionat, dar doar de la liceul unde învață aceasta. Continuă să predea la alte două – Focus Prima TV

Profesorul care i-a cerut unei eleve poze nud a demisionat, dar doar de la liceul unde învață aceasta. Continuă să predea la alte două

Profesorul de matematică din Piatra Neamţ, anchetat penal pentru hărţuirea sexuală a unei eleve, a demisionat, gest care are legătură doar cu liceul la care i-a cerut tinerei poze nud.

Continuă să predea la alte două licee din oraș. Reprezentanţii celor două unităţi şcolare urmează să decidă dacă îi vor mai permite acest lucru. 

Mihai Obreja, inspector şcolar general al ISJ Neamț: “Domnul profesor este titular în trei unităţi şcolare şi eu cred că nicio şcoală sau părinţii, elevii, nu vor accepta să aibă în faţă un profesor cu astfel de deviaţii de la conduita standard a unui cadru didactic. Astfel de oameni nu pot să lucreze în învăţământ”.

În cazul profesorului de matematică de la Liceul ”Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamţ care i-ar fi cerut poze nud unei eleve, în vârstă de 21 ani, de la o clasă de seral a fost declanșată o anchetă penală.

Total
0
Shares
Total
0
Share