Profesorul de fake news – Focus Prima TV

Profesorul de fake news

Virusul este fabricat de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică! Asta le-a spus elevilor de clasa a XII-a de la un liceu din Câmpina chiar un medic de familie! Doctorul Dan Gavrilescu a făcut chiar şi un plan pe tablă cu ajutorul căruia a încercat să-şi argumenteze ideile. Cei din Ministerul Sănătăţii au reacţionat imediat şi au declarat că trebuie să urmărim doar sursele credibile în tot ceea ce este legat de
vaccinul anti Covid, şi că medicul ar putea fi verificat de cei din Colegiul Medicilor.

Bărbatul din filmare se numește Dan Gavrilescu și este medic de familie în Câmpina. El fusese chemat să le vorbească elevilor despre pandemie și virusul sars cov 2 , în cadrul Școlii altfel. Doar că în loc de lecții despre măsuri de prevenție…acesta a dezvoltat ideea conspiratiei mondiale si a intereselor economice.
Mai mult, pe tabla din clasă a notat mai multe idei care îi susțineau convingerile. Una dintre ele îi indemna pe elevi să nu se vaccineze cu un anumit ser.

Reprezentanții Ministerului Sanatații spun că felul în care a procedat medicul Dan Gavrilescu este inadmisibil.

Nicio anchetă nu il sperie insa pe medic. Acesta are un singur regret.

Colegiul Medicilor din Romania sustine ca medicul a gresit profund, dar ca si reprezentatnii liceului ar fi trebuit sa solicitae medicului un plan al lectiei, astfel incat informatiile sa poata fi filtrate inainte de a ajunge la copii.

Total
0
Shares
Total
0
Share