Program de recuperare pentru persoanele care au rămas cu probleme în urma infecției cu COVID-19 – Focus Prima TV

Program de recuperare pentru persoanele care au rămas cu probleme în urma infecției cu COVID-19

Persoanele care au rămas cu probleme de sănătate în urma infecției cu noul coronavirus pot urma un program de reabilitare. Acesta se va desfășura la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj.

În cadrul Protocolului de reabilitare post COVID-19, pacienții beneficiază de consult de specialitate, completat, după caz, de evaluări în alte specialități medicale, analize de laborator sau explorări imagistice și electrofiziologice. Baza de tratament pentru fizioterapie a spitalului este dotată cu aparatură modernă, care răspunde necesităților de reabilitare a pacienților, pe parcursul programului ambulator de recuperare fiind folosite în asociere tratamente medicamentoase și mijloace de fiziokinetoterapie. Procedurile utilizează tehnici de kinetoterapie personalizată, masaj medical, proceduri de electroterapie, hidroterapie, termoterapie și aerosoli. 

De asemenea, prin intermediul programului, pacienții beneficiază de control multidisciplinar la medici specialiști care realizează evaluarea medicală și completează planul terapeutic în funcție de evoluție și dizabilități, adaptat în permanență situației medicale a bolnavului.

Total
0
Shares
Total
0
Share