Programarea la vaccin, ușor de făcut – Focus Prima TV

Programarea la vaccin, ușor de făcut

Procesul de vaccinare pare complicat pentru mulți români. Lipsa de infromare i-a adus în punctul în care sunt revoltați și le este teamă că nu vor reuși să se vaccineze. Însă, în această situație este nevoie de răbadare, pentru că întreaga campanie se desfășoară pe mai multe etape. De exemplu, acum ne află în faza unu care vizează vaccinarea cadrelor medicale.

A treia etapă este destinată celorlate persoane…bineânțeles dacă doresc să se imunizeze. Pașii pe care trebuie să-i urmeze sunt aceștia…

Dacă toți acești pași par complicați..există și alternative. Fie rugăm o rudă căreia îi este mai uşor, fie se sună la call center, iar angajații de acolo ne vor programa la cel mai apropiat centru. De asemenea, va poate programa și medicul de familie care vă știe istoricul medical. Însă, până în acest moment, românii nu s-au grăbit să se vaccineze. Azi trebuia, în mod normal, să se încheie prima etapa de vaccinare care presupune imunizarea a 250 de mii de cadre medical. Însă, puțin peste 90 de mii de persoane s-au vaccinat. Medicii spun că vaccinul este cel care poate învinge noul coronavirus. În România au fost anunțate peste 4 mii de cazuri noi, iar la ATI sunt internați acum 1100 pacienți.

Total
0
Shares
Total
0
Share