Proiectul de revitalizare a spaţiilor verzi aferente blocurilor de locuinţe va fi dezbătut în şedinţa Consiliului Local de miercuri - Focus Prima TV

Proiectul de revitalizare a spaţiilor verzi aferente blocurilor de locuinţe va fi dezbătut în şedinţa Consiliului Local de miercuri

Proiectul de hotărâre privind un program ce prevede revitalizarea spaţiilor verzi aferente blocurilor de locuinţe din Sectorul 6, decontarea a maxim 2.500 de lei pe an la 800 mp pentru plata apei folosită la udatul grădinii şi acordarea unui voucher de cel mult 1.000 de lei pentru unelte, la cererea asociaţiilor de proprietari/locatari, va fi dezbătut în şedinţa Consiliului Local de miercuri.

Proiectul de revitalizare va fi realizat de peisagişti. Lucrările de revitalizare sunt în responsabilitatea Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, iar întreţinerea zonelor verzi aferente blocurilor le revine asociaţiilor de proprietari/locatari.

Pentru a participa la acest program, asociaţiile de proprietari/locatari trebuie să depună o cerere de intenţie la Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul şi Managementul Documentelor din cadrul ADPDU Sector 6 sau la Biroul Unic din cadrul Primăriei Sectorului 6. După aprobarea cererii, ADPDU Sector 6 va realiza proiectul de revitalizare a zonelor verzi, ce va fi transmis către asociaţiile de proprietari/locatari, care îşi vor exprima acordul (tabel nominal cu semnături de la proprietari/locatari 50%+1 din totalul apartamentelor). După exprimarea acordului, ADPDU Sector 6 va demara lucrările de implementare a proiectului de revitalizare.

După finalizarea lucrărilor de implementare a proiectului de revitalizare, se va încheia între ADPDU Sector 6 şi asociaţiile de proprietari/locatari un proces verbal de predare-primire a amplasamentului, în vederea întreţinerii spaţiilor verzi aferente blocurilor de locuinţe.

Solicitările vor fi soluţionate în ordinea înregistrării lor la Serviciul Registratură din cadrul ADPDU Sector 6.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share