Proiectul pentru autostrada Ploieşti-Buzău, aprobat. Drulă: „Tot traficul care vine dinspre Moldova va merge spre Bucureşti pe acest drum” - Focus Prima TV

Proiectul pentru autostrada Ploieşti-Buzău, aprobat. Drulă: „Tot traficul care vine dinspre Moldova va merge spre Bucureşti pe acest drum”

Inquam Photos / Octav Ganea

A fost aprobată investiţia autostrăzii A7 Ploieşti – Buzău, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, miercuri, la sfârşitul şedinţei de Guvern.

Potrivit acestuia, este un proiect cu perdele forestiere – 160 de hectare, „efectiv o pădure liniară, patru spaţii de servicii, cu locuri pentru autovehicule rutiere. Sunt noduri rutiere”, a spus ministrul Drulă care a precizat că licitaţia pentru construcţie va fi lansată până la finalul acestei luni.   „Practic, tot traficul care vine dinspre Moldova va merge spre Bucureşti pe această autostradă”, a adăugat ministrul.   „Următoarele sectoare din autostradă, Buzău – Focşani – Paşcani vor fi scoase şi ele la licitaţie pentru construcţie în acest an. E o sumă mare pentru tot proiectul, de câteva miliarde de euro, pe care îi vrem atraşi prin PNRR.

Total
0
Shares
Total
0
Share