Protest în fața prefecturii din Craiova – Focus Prima TV

Protest în fața prefecturii din Craiova

Sute de persoane au protestat astăzi , timp de o oră și jumătate, în fața Prefecturii din Craiova! Medici, asistenți, profesori și polițiști s-au adunat în centrul orașului pentru a-și striga nemulțumirile legate de înghețarea salariilor. Au scandat zeci de minute și au cerut ca legile să fie respectate! Și la Galați zeci de pensionari au sfidat gerul și au protestat în fața Prefecturii, supărați că nu au primit creșterile promise.

Zeci de oameni care fac parte din Sindicatele din Sănătate, Învățământ sau Poliție, dar și din cele din mediul privat au ieșit în stradă să protesteze! Oamenii sunt nemulțumiți de înghețarea salariilor, de valoarea salariului minim brut pe țară, stabilită de Guvern și de plafonarea veniturilor bugetarilor.

Prostestele sunt departe de a se încheia. Polițiștii craioveni anunță proteste de amploare pe 25 ianuarie și 3 februarie.

Și în fața prefecturii din Galați au fost astăzi manifestații.

Zeci de pensionari gălățeni și-au strigat în stradă supărarea pe guvernanți, cerându-le demisia. Oamenii vor creșterea pensiilor cu 40 % așa cum s-a și adoptat, de fapt, dar nu s-a pus în practică.

Pensionarii sunt supărați că deși li se spune că pensiile s-au mărit de fapt creșterea nu e de 40 a sută, iar prețurile au crescut tot mai mult în ultima perioadă.

Protestatarii spun că vor ieși în stradă până când legea care le măreste pensiile cu 40 la sută va fi pusă în practică.

Proteste în Galați se anunță și săptămâna viitoare, iar dacă situația nu se va schimba, pensionarii amenință că vor muta protestul în capitală, chiar sub ferestrele guvernanților.

Total
0
Shares
Total
0
Share