Protest nud la gala premiilor Cesar. Actriţa Corinne Masiero către premierul Castex: „Dă-ne arta înapoi, Jean!“ – Focus Prima TV

Protest nud la gala premiilor Cesar. Actriţa Corinne Masiero către premierul Castex: „Dă-ne arta înapoi, Jean!“

Actriţa Corinne Masiero, în vârstă de 57 de ani, a fost principala protagonistă de la gala premiilor Cesar, după ce s-a dezbrăcat pe scenă, având inscripţionat pe piele mesajele: “Fără cultură, fără viitor” şi “Dă-ne arta înapoi, Jean”, referire la premierul francez Jean Castex. Masiero, care a înmânat premiul pentru costume, a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, de care s-a dezbăcat.   “Toţi suntem goi acum”, a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele şi cinematografele din Franţa sunt închise.

“Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles”, a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru “La fille au bracelet”.

Marele câştigător al galei a fost filmul “Adieu les Cons”, regizat de Albert Dupontel, care a primit şapte trofee, între care şi cel pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar, Nicolas Marié.

Total
0
Shares
Total
0
Share