Protestele în țară continuă – Focus Prima TV

Protestele în țară continuă

Protestele au continuat și astăzi în țară. Foști miliatari și polițiști au cerut mărirea pensiilor, iar cadrele medicale au ieșit pentru a treia zi consecutivă în stradă! Aceștia acuză Guvernul că îi marginalizează și că nu le oferă banii pe care îi merită. Mai mult, ei spun că actuala criză va înrăutăți și mai mult situația. Oamenii vor protesta până când vor fi auziți de autorități.

Peste 100 de polișiști și militari din Galați, și-au cerut astăzi drepturile. Aceștia susțin că salariile și pensiile au fost înghețate din 2010 și nici până în ziua de azi, nu s-a rezolvat nimic.

Și cadrele medicale au protestat astăzi în Galați. Înghețarea saliilor, dar și neacordarea sporurilor promise pentru condițiile de muncă din pandemie, i-au făcut să iasă pentru a treia zi în stradă. Protestul a început însă cu un moment de reculegere în memoria colegilor care și-au pierdut viața în lupta cu noul coronavirus.

Proteste au fost și în Dâmbovița, unde peste 100 de salariați care lucrează în sănătate, învățământ, dar și poliție au cerut salarii pe măsura muncii pe care o depun.

Oamenii amenință că astfel de proteste se vor desfășura și în săptămânile viitoare, dacă autoritățile nu le ascultă cererile.

Total
0
Shares
Total
0
Share