Provocare mortală – Focus Prima TV

Provocare mortală

O fetiță de 10 ani a murit asfixiată în unei provocări de pe TikTok. S-a întâmplat în Italia iar platforma a fost suspendată imediat, până cel puțin în data de 15 februarie. Are foarte multe lacune această rețea de socializare și îți poți crea un cont chiar dacă nu ai vârsta minimă acceptată…13 ani! Dovadă stă și această tragedie.

Fetița în vârstă de 10 ani a fost găsită asfixiată de părinții săi, după ce a încercat să reproducă un challenge popular pe tiktok. Provocarea consta în înfășurarea unei eșarfe după gât, care din păcate i-a fost fatală copilei.

Limita de vârstă pentru utilizatorii Tik Tok este de doar 13 ani. Cu toate că fetița avea 10 ani, platforma nu i-a restricționat accesul. Cu toate acestea, responsabilitatea conținutului pe care îl văd utilizatorii nu ar trebui să cadă doar pe umerii celor care manageriază aplicația.

Astfel de rețele sociale reprezintă sunt adevărat pericol pentru copii.Este și motivul pentru care părinții restricționează accesul copiilor pe aceste platforme. În România sunt peste două milioane de utilizatori activi pe TikTok iar numărul lor este în continuă creștere. Din păcate, oricine își poate face un cont și poate declara că are peste 13 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share