PSD va depune amendamente pentru creșterea pensiilor și alocațiilor: E greșit să ne raportăm la copii și pensionari ca la o cheltuială – Focus Prima TV

PSD va depune amendamente pentru creșterea pensiilor și alocațiilor: E greșit să ne raportăm la copii și pensionari ca la o cheltuială

Parlamentarii PSD vor depune în Parlament amendamente la bugetul de stat pentru majorarea alocațiilor și pensiilor în 2021, a anunțat purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, după ședința BPN de luni. „Putem să găsim suficiente resurse”, susțin social democrații.

„Toate promisiunile noastre din campanie, felul în care am argumetat în bugetul alternativ, vor fi în amendamente la buget. Am argumentat că în aceleași condiții de deficit bugetar putem să găsim suficiente resurse și pentru creșterea punctului de pensie și pentru salarii și alocații”, a declarat Radu Oprea.

Oprea a adăugat că aceste categorii nu trebuie privite ca „niște cheltuieli”.

„Este vorba de o întreagă filozofie a bugetului public. Nu trebuie să îl privim strict contabil. Când ne raportăm la copii și pensionari ca la o cheltuială, lucrul acesta este greșit. Când schimbăm prioritățile și ne uităm la oameni vom găsi și bani”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Total
0
Shares
Total
0
Share