Puhoaiele au făcut prima victimă - Focus Prima TV

Puhoaiele au făcut prima victimă

Sute de oameni au fost evacuați din propriile case după ce inundațiile din ultimele ore au făcut prăpăd în 12 județe din țară. Un bărbat din Iasi a fost găsit mort în albia unui râu. Vremea rea a dus și la avarierea rețelei de electicitate. Peste 7 mii de locuințe au rămas fără lumină. Zeci de drumuri sunt închise și la această oră. Și circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate în mai multe zone din țară

Bărbatul găsit mort în urma ploilor abundente din ultimele ore avea 46 de ani și locuia în localitatea ieșeană Hândrești. Omul a fost suprins de viitura puternică în timp ce încerca să treacă prin albia unui pârâu.

Și în județul Alba a fost nevoie de doar câteva zeci de minute pentru ca ploaia torențială să facă prăpăd în multe dintre localități.

Un bărbat de 50 de ani a fost surprins de potop un drum din comuna Roșia Montană, o zonă aflată sub cod roșu de inundații. Pompierii l-au scos inconștient din propia mașină care fusese luată de ape.

Oamenii sunt îngoziți. Zeci de case au fost distruse de viitură. Localnicii privesc neputincioși cum apa mătură în cale.

Total
0
Shares
Total
0
Share