Putin s-a ascuns în buncăr - Focus Prima TV

Putin s-a ascuns în buncăr

Apar noi dovezi ale abuzurilor comise de soldații ruși în Ucraina. În una din localitățile eliberate de ucraineni, aceștia au găsit o veritabilă cameră a morții. Urmele ororile sunt cutremurătoare. Potrivit anchetatorilor, mai mulți prizonieri ar fi fost îngropați de vii. Între timp, trupele Kievului continuă să înregistreze succese atât pe frontul de est cât și pe flancul sudic. Reprezentanții Moscovei susțin că situația militară este sub control și că pot învinge fără a apela la armele nucleare din arsenalul Federației Ruse.

,,Armata ucraineană avansează rapid pe frontul din sudul țării noastre ca parte a operațiunii noastre de apărare. Doar în această săptămână, zeci de așezări au fost eliberate”, a anuțat președintele Vladimir Zelenski. Steagul Ucrainei a fost deja arborat în toate zonele eliberate.

Într-un sat din regiunea Herson militarii ucraineni au descoperit o cameră de tortură aflată în pivnița unei case. Cele câteva imagini făcute publice de un reprezentant al ministerului de Interne de la Kiev sunt cutremurătoare. Tot aici mai mulți civili ar fi fost îngropați de vii de anchetatorii ruși. Numărul victimelor nu a fost încă stabilit cu precizie.

De la Moscova, vicepreședintele Dumei de Stat susține că Federația Rusă nu va folosi arme nucleare și că va cuceri Kievul la finalul acestui război. În ultimele 24 de ore, rușii au lansat șase drone kamikaze asupra unui oraș aflat la 100 de kilometri de capitala ucraineană. În urma bombardamentelor mai multe clădiri au luat foc, iar civilii au fost avertizați să se adăpostească. În Lugansk, invadatorii apelează la recrutarea forțată a tinerilor din teritoriile ocupate.

În timp ce conflictul se intensifică, Vladimir Putin ar fi luat deja calea Siberiei. S-ar ascunde într-un buncăr. Este însă doar una din numeroasele speculații din presa occidentală, care citează însă surse rusești. De la începutul invaziei în Ucraina, liderul de la Kremlin și-a rărit aparițiile publice.

Putin ar avea mai multe buncăre special construite pentru a rezista unui atac nuclear. Unul dintre ele s-ar afla în Munții Altai, la granița cu Mongolia. Aici, speculează presa, ar fi deja locatari permanenți familia și apropiații țarului de la Kremlin. .

Total
1
Shares
Total
1
Share