Rafael Nadal nu a mai rezistat: gestul lui Novak Djokovic l-a enervat teribil. Reacţie acidă la adresa sârbului – Focus Prima TV

Rafael Nadal nu a mai rezistat: gestul lui Novak Djokovic l-a enervat teribil. Reacţie acidă la adresa sârbului

72 de sportivi care vor participa la Australian Open 2021 au fost băgaţi 14 zile în carantină, după ce în avioanele cu care s-au deplasat au fost depistate mai multe persoane infectate cu noul coronavirus.

Mai mulţi jucători s-au declarat revoltaţi de această decizie, iar Novak Djokovic a sărit în apărarea lor şi a trimis o scrisoare deschisă către organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului, cărora le-a cerut ca măsurile de restricţie să fie mai lejere.

Rafael Nadal, un tip recunoscut ca fiind extrem de fair-play şi care evită să intre în conflicte, a reacţionat imediat şi a criticat felul în care sârbul a ales să acţioneze. 

“Unii simt nevoia să anunţe public tot ceea ce fac pentru a-i ajuta pe ceilalţi jucători. Alţii aleg să acţioneze într-un mod mai discret, fără să publice tot ceea ce fac. Unii dintre noi nu simţim nevoia să facem reclamă acţiunilor pe care le întreprindem pentru a-i ajuta pe jucătorii dezavantajaţi.”, a declarat Rafael Nadal, citat de Marca.

“Plângerile vin întotdeauna dintr-o poziţie care e dezavantajată. Când vorbim despre fair-play sau condiţii egale, oamenii tind să nu se gândească la condiţiile celor care se confruntă cu probleme mai mari decât ale lor. În final, cu toţii încercăm să obţinem performanţe maxime în măsura posibilităţilor şi să ne ajutăm între noi.”, a adăugat Nadal.

Total
0
Shares
Total
0
Share