Rafila, despre testarea celor trei români veniți din Africa de Sud: „Nu e exclus să fie noua tulpină. Omicron devine dominantă” - Focus Prima TV

Rafila, despre testarea celor trei români veniți din Africa de Sud: „Nu e exclus să fie noua tulpină. Omicron devine dominantă”

Nu este exclus ca la rezultatele secvențierii în cazul celor trei români infectați cu Covid, care au ajuns în țară din Africa de Sud, să apară noua tulpină, a spus ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Potrivit acestuia, “în zona din care vin persoanele respective încet-încet tulpina dominantă devine Omicron, în detrimentul tulpinii Delta”. 

„Așteptăm rezultatele. Sigur că nu e exclus să fie și noua tulpină, pentru că, în mod evident, din zona din care vin persoanele respective încet-încet tulpina dominantă devine Omicron, în detrimentul tulpinii Delta”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3, scrie Mediafax.

Rafila a precizat că nu se poate discuta deocamdată de noi restricții, pentru că sunt doar câteva cazuri și nici acelea nu au deocamdată rezultatul secvențierii.

Total
0
Shares
Total
0
Share