Rafila, despre vaccinul Moderna: „Nu cred că va veni la noi. Este produs în SUA și este rezervat pentru SUA” – Focus Prima TV

Rafila, despre vaccinul Moderna: „Nu cred că va veni la noi. Este produs în SUA și este rezervat pentru SUA”

Alexandru Rafila spune că vaccinul de la Moderna, care se păstrează la frigider și este mai ușor de administrat, nu va veni în România. Rafila spune că este produs în America și rezervat pentru americani.

Alexandru Rafila: „Vaccinul a fost anunțat, dar înca nu e autorizat. Cel care se păstreaza la frigider și e mai ușor de administrat nu cred că va veni la noi, este produs în SUA și este rezervat pentru SUA, de la Moderna”.
Alexandru Rafila: „Dacă ne gândim la vaccinarea HPV care a fost compromisă în 2008 din cauza unei greșeli a Ministerului Sănătății… Eu de multe ori m-am vaccinat live ca să spun așa, chiar și anul trecut am făcut asta, și imediat au venit mesaje: „Te-ai vaccinat cu ser fiziologic, te-ai vaccinat cu altceva?” Sunt diferențe pentru că virusul gripal evoluează, imunitatea pe care o generează e de scurtă durată, de 6 luni, așa că revaccinarea e necesară”.

Total
0
Shares
Total
0
Share