Rafila: În fiecare săptămână dispare o întreagă comună - Focus Prima TV

Rafila: În fiecare săptămână dispare o întreagă comună

Toate județele României au intrat în zona roșie! Peste 11 mii de oameni s-au îmbolnăvit de Covid, în doar 24 de ore, iar 18 mii de români sunt acum în spitale. Cât despre decese… situația e cu adevărat dramatică! În doar șapte zile, au murit aproape 2.500 de români. O comună întreagă din România, dispare, în fiecare săptămână, din cauza acestui virus, susține medicul Alexandru Rafila. România a devenit acum… studiu de caz pentru alte țări.

Bilanțul ultimelor șapte zile ne arată cât de gravă e situația din România. Într-o singură săptămână s-au infectat cu virusul SarsCov2 peste 111 mii de oameni. Tot în 7 zile, 2.572 români au fost uciși de această boală. Cifrele ne arată clar că aproape toți erau NEvaccinați și nu au putut învinge virusul.

Din cauza situație dramatice în care ne aflăm, chiar Organizația Mondială a Sănătății ne dă o mână de ajutor.
Reprezentații OMS au trimis deja 200 de concentratoare de oxigen pentru pacienții din România și promit să
impulsioneze și campania de vaccinare de la noi din țară.

Medicii epidemiologi spun că pandemia poate fi ținută sub control doar cu ajutorul restricțiilor.

România a devenit acum studiu de caz pentru alte țări. Neam aflat pe primul loc ÎN LUME la numărul de decese de COVID-19, raportate la numărul de locuitori. Potrivit unui medic român, stabilit în Suedia, ceea ce se întâmplă la noi în țară îi șochează pe cercetătorii străini. Şi presa internaţională a tratat pe larg modul în care românii şi autorităţile noastre tratează pandemia.

Total
0
Shares
Total
0
Share