Raiul operațiilor estetice, din nou pe val – Focus Prima TV

Raiul operațiilor estetice, din nou pe val

Intervenţiile de chirurgie estetica sunt la mare căutare chiar şi în vremea pandemiei. În Coreea de Sud, unul dintre centrele mondiale de profil, numărul operaţiilor estetice a explodat. Specialiştii pun fenomenul pe seama iminenţei finalului crizei sanitare. Odată ţinut sub control virusul ucigaş, obligativitatea
purtării măştilor va dispărea iar importanţa unui chip desăvârşit va fi mai mare ca niciodată.

Începtul noului an este momentul în care tot mai mulţi sudcoreeni apelează la serviciile unui plastician. Este și cazul unei studente din Seul, care şi-a programat o intervenţie chirurgicală în zona nasului.

Chirurgii esteticieni au avut însă de lucru şi în lunile de pandemie. Tot ce nu este acoperit de mască a ajuns sub bisturiu.

Pandemia de coronavirus a făcut dificilă promovarea serviciilor medicale către clienții străini. Şi în acest caz sud coreeni şi-au probat însă ingeniozitatea. Aplicaţiile online care oferă consiliere premergătoare intervenţiilor chirurgicale au cunoscut şi ele o creştere semnificativă.

Afluxul mare de pacienţi în centrele de înfrumuseţare din Seul de zilele acestea mai are însă o explicaţie. Pandemia a făcut ca multe astfel de intervenţii chirurgicale să fie amânate, iar odată cu relaxarea măsurilor restrictive impuse de autorităţi operaţiile estetice au revenit brusc pe lista de priorităţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share