Rămași fără casă, au trăit în grajdul cailor - Focus Prima TV

Rămași fără casă, au trăit în grajdul cailor

O familie cu 6 copii din Vrancea trece prin momente greu de imaginat. Pentru că locuința le-a ars într-un incendiu
devastator, au trăit mai bine de o lună în grajdul cailor. Cu ajutorul vecinilor, dar și al autorităților s-au mutat într-un container în care să locuiască peste iarnă. Din puținul pe care l-au strâns au reușit să își pună și bazele unei noi case. Însă nu le ajung banii.

Familia Niculescu locuiește în satul vrâncean Călimăneasa. În urmă cu o lună și jumătate, din cauza unui scurt cirucuit, casa în care își duceau traiul cei 8 membri ai familiei… s-a făcut scrum. Și…mai bine de 5 săptămâni au dormit în grajdul cailor. Pe cei mici i-au mai luat vecinii pe la ei, de milă.

Ajutați de vecini, dar și de autorități, familia Niculescu a reușit să se mute într-un container pe care tatăl copiilor l-a modificat pentru a putea încăpea toți 8.

Marcat de drama prin care trece această familie, un agent de poliție care a preluat în acea zi apelul la 112 ce anunța incendiul a decis să ofere o mână de ajutor. Împreună cu fiica și soția sa, cărora li s-au alăturat și colegi de la IPJ Vrancea, au strâns bani și au cumpărat materiale de constructie pentru ca cei doi soți să își poată construi o nouă casă în care să-și crească cei 6 copii.

Familia Niculescu a reușit să ridice doar o mică parte din noua casă. Pentru că nu iși mai permit să acopere cheltuielile materialelor de construcție, în prag de iarnă, familia a fost , însă, nevoită să înterupa lucrările. Cei care vor să dea o mână de ajutor acestor oameni ne pot contacta pe pagina de facebook FOCUS PrimaTV.

Total
0
Shares
Total
0
Share