Răpusă de Covid -19 la doar 20 de ani - Focus Prima TV

Răpusă de Covid -19 la doar 20 de ani

O tânără de doar 20 de ani din Bistrița Năsăud a murit după ce s-a infectat cu virusul SarsCov2. Femeia s-a îmbolnăvit când era însărcinată în 30 de săptămâni, iar medicii au decis să îi facă cezariană. Era singura varianta prin care bebelușul putea fi salvat. La doar două zile după naștere, corpul tinerei a cedat

Paula Roș avea doar 20 de ani și o viață înainte. Totul s-a schimbat pe data de 11 septembrie când s-a infectat cu
virusul SarsCov2 după ce a intrat în contact cu o mătușă bolnavă. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit rapid, iar medicii au decis să o interneze direct la terapie intensivă. Acolo a intrat în comă. Tânăra era însărcinată în 30 de săptămâni iar medicii au decis să-i facă cezariana, pentru a salva copilul. Pruncul nu este infectat cu virusul SarsCov2 ,dar este și el internat la ATI acolo unde este ventilat mecanic. Sfâșiat de durere, soțul Paulei a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Paula Roș nu era vaccinată , dar soțul ei spune că voia să se imunizeze imediat după ce năștea. Cadrele medicale fac apel către femeile gravide să se imunizeze indiferent cât de avansată este sarcina.

Nici cântăreața Viorica de la Clejani nu este vaccinată, iar acum, în urma infecției cu virusul SarsCov2, medicii au decis să o interneze. Artista se află la Institutul Matei Balș din Capitală, dar este stabilă.

Elena Merișoreanu, în schimb, este vaccinată cu schema0 completă, dar medicii de la Matei Balș au decis să o
interneze și pe ea. Din fericire, cântăreața în vârstă de 72 de ani nu are o formă gravă a bolii.

La institutul Matei Balș din Capitală este internat și Sorin Oprescu. Fostul primar al Capitalei se pare însă că are o
formă ușoară a bolii și se simte bine. Oprescu așteaptă acum în spital decizia finală a instanței. Inițial, Sorin Oprescu a fost condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. Însă, DNA a cere o pedeaspă mai mare.

Total
0
Shares
Total
0
Share