Răspunsul ministrului Adrian Oros pentru fermierii care îi cer DEMISIA - Focus Prima TV

Răspunsul ministrului Adrian Oros pentru fermierii care îi cer DEMISIA

zf.ro

În ultimele luni de zile, după mai multe eșecuri pe plan de proiecte și promisiuni nerespectate ale ministrului agriculturii, Adrian Oros, tot mai mulți fermieri și lideri ai sectorului agroalimentar din România i-au cerut demisia acestuia. 

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, realizatorul Ovidiu Ghinea i-a oferit șefului MADR un drept la replică, pentru a le răspunde tuturor celor care îl contestă și îi cer să-și dea demisia din fruntea ministerului. Iată declarația dată de Adrian Oros în exclusivitate pentru AGRO TV:

”Suntem o țară liberă. Fiecare are dreptul la opinie, fiecare are dreptul să spună ce dorește, fiecare judecă prin prisma lucrurilor pe care le știe. Eu mi-am asumat și critica și lucruri mai puțin plăcute atunci când am venit aici. Știam că n-o să pot să le fac pe toate câte sunt de făcut, deși mi-aș dori. Știam că n-o să pot să mulțumesc pe toată lumea. Știu că există aceste nemulțumiri între fermieri; unele sunt legate de capacitatea de finanțare privind unele programe pe care nu le-am putut finanța la nivelul la care doream. Altele sunt legate și de deranjul creat, pentru că anul trecut am tot făcut apel, am crezut și cred în continuare că se pot opri unele activități mai puțin ortodoxe legate de gestionarea fondurilor europene și de subvenții. Tot din mediul asociativ, din rândul fermierilor am avut acele informații, am încercat să le verific. Am creat multă supărare, mi-am asumat-o, asta este. Nu vrem să facem rău nimănui, dar lucrurile care nu funcționează și nu sunt corecte trebuie oprite. Eu sunt un om pozitiv, cred că dacă toți suntem bine intenționați, putem să rezolvăm multe.

Total
0
Shares
Total
0
Share