Război pe PNDL. Ghinea: Vine statul, cu pixul lui Dragnea, și dă bani primarilor. Kelemen: Cred că domnul Ghinea a fost cam obosit - Focus Prima TV

Război pe PNDL. Ghinea: Vine statul, cu pixul lui Dragnea, și dă bani primarilor. Kelemen: Cred că domnul Ghinea a fost cam obosit

Inquam Photos/Octav Ganea

Vicepremierul Kelemen Hunor a reacționat, marți seara, la Digi24, în urma declarației pe care a făcut-o Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a declarat că prin intermediul PNDL 3, “statul, în mărinimia lui, cu pixul lui Dragnea care acum se plimbă de la unul la altul”, dă bani primarilor. Președintele UDMR a precizat că “domnul Ghinea a fost cam obosit când a spus acest lucru”.

Cristian Ghinea, a declarat, tot marți seara, la Digi24, că alături de USR PLUS s-a opus actualei forme a programului de investiții “Anghel Saligny”.

Întrebat care e problema cu acest program, ministrul a răspuns: “A aduce bani pentru comunități nu înseamnă că e ceva bine în sine, dacă aduce bani într-un mod greșit. De ce nu lăsăm bani primarilor? Pentru că, pe de o parte, statul central – discuția asta nu am avut-o – ia bani care ar putea foarte bine să rămână la primari, primarii nu au bani să-și facă bugetele de investiții și apoi vine statul în mărinimia lui, cu pixul lui Dragnea, care acum se plimbă de la unul la altul, și zice: îți dau ție, îți dau ție, îți dau ție”.

Total
0
Shares
Total
0
Share