Răzbunarea amară a unui şef: un bărbat a primit în loc de un cec o roabă cu zeci de mii de cenţi soioşi – Focus Prima TV

Răzbunarea amară a unui şef: un bărbat a primit în loc de un cec o roabă cu zeci de mii de cenţi soioşi

Un bărbat din Georgia şi-a primit în sfârşit salariul restant după ce şi-a dat demisia doar că cecul de 915 dolari a venit sub forma unei roabe pline cu cenţi soioşi. Resentimentar, angajatorul său la o firmă de reparaţii auto, i-a trimis la poarta casei 90.000 de cenţi, relatează New York Post.

Andreas Flaten şi-a depus demisia de la OK Walker Autoworks din Peachtree City, statul Georgia, în noiembrie, motivând condiţii toxice de muncă în condiţiile unor dispute cu angajatorul său despre programul de lucru.   Bărbatul şi-a primt cecul restant de 915 de dolari americani pe 12 martie după ce a făcut plângere la Agenţia Forţelor de Muncă.

Angajatorul său s-a conformat trimiţându-i la poarta casei o roabă cu suma în cenţi -circa 90.000 de monede soite cu ulei de motor.   Mai mult decât atât, acesta i-a lăsat şi o notă în care şi-a exprimat clar „consideraţia” pentru fostul său angajat.

Prietena bărbatului a povestit pe Instagram cum şeful l-a hărţuit constant în timpul celor două săptămâni de preaviz, făcându-i munca zilnică un iad şi certându-l mereu pentru că acesta trebuia să plece de la lucru pentru a-şi lua fiica de la creşă.

Total
0
Shares
Total
0
Share