Reacția Guvernului la afirmațiile care pun la îndoială autenticitatea vaccinului primit de România. ”Inexacte și înșelătoare” – Focus Prima TV

Reacția Guvernului la afirmațiile care pun la îndoială autenticitatea vaccinului primit de România. ”Inexacte și înșelătoare”

Guvernul transmite că informațiile din ultimele zile care pun la îndoială autenticitatea vaccinului primit de România sunt ”inexacte și potential înșelătoare”.

Autoritățile transmit o serie de precizări privind afirmațiile care pun la îndoială autenticitatea dozelor de vaccin primite de România, prin intermediul site-ului guvernamental creat special pentru transmiterea informațiilor oficiale cu privire la vaccinarea anti-Covid.

”Difuzarea imaginilor cu recepția primelor doze de vaccin împotriva COVID-19 în România a generat un val de informații înșelătoare, propagate pe rețelele sociale. Astfel, în ultimele zile ale campaniei de vaccinare au circulat postări care au pus la îndoială autenticitatea dozelor de vaccin primite de România. Motivele invocate au fost: ambalarea dozelor în cutii simple de carton, improprii pentru transportul gheții carbonice, utilizarea unui autovehiculul de transport insuficient izolat pentru a menține temperatura de -80°C și utilizarea transportului terestru în detrimentul celui aerian. Aceste informații sunt inexacte și potențial înșelătoare”, arată oficialii Guvernului.

Total
0
Shares
Total
0
Share