Rebel Wilson, hărțuită sexual de bărbați din industria divertismentului - Focus Prima TV

Rebel Wilson, hărțuită sexual de bărbați din industria divertismentului

Actrița australiană de 41 de ani Rebel Wilson a dat un interviu postului BBC, în timpul căruia a vorbit pe larg despre decizia ei de a slăbi, dar a mărturisit și că, de-a lungul carierei sale, a fost și ea ținta unor hărțuiri sexuale din partea oamenilor din industria cinematografică.

Prima dată când i s-a întâmplat asta, a povestit vedeta din Bridesmaids, a fost într-o cameră de hotel din Australia, când avea 20 de ani. Atunci a fost invitată să discute cu un regizor de film „mare.” „Credeam că va fi o întâlnire despre comedie și că mă duc să vorbim despre comedie. El tot încerca să toarne alcool în mine.” În timpul întâlnirii, își amintește Rebel, regizorul a primit și un telefon de la soția lui. Actrița susține că a auzit mesajul lăsat de aceasta, în care spunea că știe că bărbatul plănuiește să întrețină relații sexuale cu Rebel. Asta a făcut-o pe tânără să găsească un motiv pentru a părăsi cât mai repede camera de hotel.

A doua oară când s-a confruntat cu un comportament de hărțuire s-a întâmplat pe un platou de filmare din Los Angeles, când un coleg actor a invitat-o în rulota lui.

Total
0
Shares
Total
0
Share