Record de băutori la urgență, la Iași – Focus Prima TV

Record de băutori la urgență, la Iași

Ca în fiecare an de Sărbători, Unitățile de Primiri-Urgențe au fost pline, mai ales în primele ore de după revelion. La Iași, medicii au fost uimiți să constate că în noaptea dintre ani numărul celor care au întrecut măsura cu alcoolul a fost foarte mare. Pentru prima dată după mult timp, acești oameni au fost mai mulți decât cei care au consumat mâncare fără limită.

Unitățile de primiri urgențe ale spitalelor de gardă din Iași au fost, în noaptea dintre ani, pline de oameni care au necesitat ajutor de specialitate. Personalul medical a lucrat la foc continuu pentru a rezolva toate problemele, pentru că pacienții nu erau doar din Iași, ci din tot județul, iar ambulanțele soseau una după alta. Cei mai mulți dintre cei aflați în sălile de așteptare de la Urgență erau cei care au făcut abuz de alcool și victimele accidentelor rutiere.

La Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Sfântul Spiridon fluxul de pacienți era mare și astăzi și, de aceea, cei care au ajuns acolo au avut multe ore de așteptat. Oamenii erau destul de supărați, dar nu aveau ce face, problemele de sănătate trebuiau rezolvate.

Singura bucurie a medicilor de la UPU Spitalul Sf Spiridon este faptul că deja 15 colegi de la urgențe s-au vaccinat anti Covid și își pot face mai ușor meseria, ca pînă acum.

Total
0
Shares
Total
0
Share