Relația părinte copil, afectată de pandemie – Focus Prima TV

Relația părinte copil, afectată de pandemie

Pandemia a îngreunat misiunea părinților. Munca de acasă și orele online au adus multe familii în punctul în care au rămas…fără răbdare. De aici…apar cele mai multe probleme de comunicare. Specialiști în parenting le recomandă părinților să rămână calmi și să își asculte mereu copiii.

Studiile arată că numărul părinților care au cerut ajutorul specialiștilor în parenting a crescut în ultimul an. Din mamă și tată s-au transformat în profesori. Au renunțat la vacanțe și și-au dedicat timpul exclusiv copilului.Toată această perioadă i-a secat însă de răbdare.

Specialiștii spun că nu există niciun alt reper în istoria umanității în care părinții să se fi confruntat cu așa ceva. Tocmai din acest motiv nu există o rețetă clară de reușită.

Telefonul, tabletă și calculatorul nu trebuie să se regăsească niciodată printre soluțiile la care apelează părinții.

Mai multe secrete puteți să aflați în această seară la ora 22 de la Urania Cremene în cadrul emisiunii Supernanny. Începe un nou sezon inedit care le va oferi părinților ajutorul de care au atât de mare nevoie.

Vestea bună este că încă se fac înscrieri la emisiune, iar familiile care vor să participe trebuie să sune la numărul de telefon 0730101024 sau să acceseze site ul supernanny@paprikastudios.eu .

Total
0
Shares
Total
0
Share