Repară laptopuri și suflete – Focus Prima TV

Repară laptopuri și suflete

Un tânăr dintr-o comună de la poalele Munților Măcin a fost, anul acesta, Moș Crăciun pentru copiii săraci din localitatea natală. Pasionat de electronică, Dumitru Cioran repară laptopuri și le donează familiilor nevoiașe. Cînd intră pe ușa caselor mici și sărăcăcioase, bucuria copiilor nu are margini.

Când a văzut că mulți copii din jurul său nu au cum să țină pasul cu cerințele impuse de pandemie în ceea ce privește școala online, Dumitru Cioran a început să repare laptopuri și calculatoare stricate primite de la prieteni și să le împartă prin sat.

Pasionat de electrotehnică, Dumitru repară laptopuri și calculatoare pe care alții le aruncă, iar apoi le duce copiilor săraci din satul lui, în comuna tulceană GRECI.

Până acum, Dumitru a donat câteva zeci de laptop-uri.

Pentru unii copii, Crăciunul nu a fost o sărbătoare, ci o zi ca oricare alta și asta pentru că Moș Crăciun a ajuns greu la ei sau deloc. În plus, părinții nu au avut posibilitatea să le ofere ici măcar un brad pe care să-l împodobească. Această femeie (clip ooo7o) crește singura trei copii, de 8, 12 și 15 ani. Dumitru Cioran a reușit să aducă zâmbete pe chipurile celor mici, atunci când le-a călcat pragul încărcat cu daruri.

Până acum, toţi cei care au primit, în dar un laptop de la Dumitru, erau familiarizaţi de la şcoală cu utilizarea acestuia. Tânărul spune că va continua să facă aceste fapte bune și are chiar o cerere de 15 calculatoare de la familiile necăjite dintr-un alt sat al comunei.

Total
0
Shares
Total
0
Share