Restaurantele își schimbă programul – Focus Prima TV

Restaurantele își schimbă programul

Blogu’ lu’ Otrava

Micul dejun a înlocuit cina în multe restaurante din țară! Pentru că noile restricții prevăd ca localurile să se închidă
mai devreme decât până acum, oamenii nu mai apucă să servească cina în oraș. Așa că patronii care nu obișnuiau să deschidă mai devreme de ora 11 au schimbat complet tactica! Pentru a câștiga tot mai mulți clienți, deschid încă de la ora 8 și vin cu tot mai multe oferte pentru micul dejun! La fel se întâmplă, însă, și în malluri, care se dechid cu 2 ore mai devreme. Acestea sunt doar câteva dintre schimbarile din ultimele zile, odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții.

Patronii acestui restaurant din Cluj Napoca nu au avut niciodată în meniu micul dejun! Asta pentru că primii clienți erau serviți abia după ora 11. Odată cu noile restricții, însă, pentru a nu da faliment, s-au decis să schimbe meniul și să se axeze mai mult pe preparatele pentru micul dejun și mai puțin pe cele pentru masa de seară.

Oamenii au ajuns la concluzia că dacă deschid mai devreme reușesc să mențină numărul de ore lucrate al angajaților și chiar să își satisfacă potențialii clienți cu o masă nouă inclusă în meniu.

În felul acesta speră să câștige o altă nișă de clienți, cei matinali! În plus au mari speranțe că ideea va funcționa,
ajutați și de segmentul delivery. Patronul unui alt local a venit cu ideea de a-și vaccina toți angajații, dar și apropiații acestora.

În Cluj Napoca rata de infectare crește vertiginos și a depășit deja 7 la mia de locuitori. Cel mai probabil patronii și oamenii de afaceri se așteaptă să le fie închise afacerile la ora 18 și în timpul săptămânii, astfel că….

Cel mai probabil astfel de măsuri vom întâlni în curând și în alte zone din țară, unde rata de infectare este mare.

Total
0
Shares
Total
0
Share